03.06.2013 | Comunicat de presă | UNIOR TEPID S.R.L.

Unior Tepid – o participare remarcabilă la ConstructExpo

Unior Tepid, lider în distribuţia sculelor de mână profesionale pe piaţa din România, a anunţat în cadrul participării la ConstructExpo deschiderea unui nou Centru Unior Tepid, la Bucureşti, unde este prezentată întreaga gamă de scule oferită, scule existente în permanenţă pe stoc. 

Centrul se află în zona Kaufland Dristor – str. Marius Emanoil Buteica, nr. 9, si este dedicat în primul rând membrilor Centrului Naţional de Scule, celor care doresc să utilizeze scule de calitate industrială. Locaţia strategică a noului centru are ca scop consolidarea prezenţei Unior Tepid în Bucureşti şi oferă posibilitatea vizualizării şi testării întregii game oferite în cadrul celor peste 30 de programe pe care Unior Tepid le distribuie în România.

Unior Tepid a dedicat una dintre zilele participării la expoziţie prezentării de scule din programele de nişă, în regim de lucru: burghiele Diager cu adresabilitate, în special, în domeniul construcţiilor, sculele pentru bicicletă Unior, sculele pentru prelucrarea lemnului – Elbe şi programul de scule pentru industria aviatică de la Snap-on, prezentat de către reprezentantul companiei americane pentru Europa Centrală – Nikolaos Avagianos. 


Specialiştii din diverse domenii, prezenţi la eveniment, au avut ocazia să cunoască în detaliu aplicabilitatea sculelor din cele 4 programe şi au testat personal întreaga gamă de scule pusă la dispoziţie pe parcursul prezentării. La finalul eveni-mentului toţi participanţii au primit câte un cadou de la Unior Tepid, împreună cu noul catalog de scule.
 
                                
Prezent de 12 ani pe piaţa din România, Unior Tepid, membru fondator al Centrului Naţional de Scule, oferă cea mai bogată gamă de scule de mână aflate pe stoc şi livrare imediată. Comunicarea, contactul permanent cu clientul şi consilierea lui sunt principii fundamentale de la care Unior Tepid nu se abate, mentinându-şi statutul de lider pe piaţa sculelor de mână din România.
 
Sponsori şi Parteneri
Târguri şi expoziţii
Copyright © 2010 IMPACT IN SOCIETATE, Pitesti, Arges. Toate drepturile rezervate.     Web Design:WeDoWeb