02.04.2013 | SKF România

Turneul Meet the World – vise împliniteSâmbătă, 9 martie 2013, a avut loc la București turneul Meet the World, turneu care a adunat la start 4 echipe de tineri cu vârsta de 14 ani. Echipele combatante s-au întrecut în sistem play-off. Meciurile s-au desfășurat pe parcursul întregii zile, iar tinerii jucători au depus toate eforturile pentru a câștiga. Miza acestui turneu a fost participarea echipei câștigătoare la turneul final Gothia Cup care se desfășoară în Suedia. Prieteni în afara terenului, rivali la ora meciurilor, tinerii jucători au dat dovada nu numai de talent, ci și de o puternică dorință de a învinge. Proveniți din medii sociale diferite, în spiritul general al turneului, jucătorii echipelor participante au pus mai presus de toate sportivitatea, dovada unei bune organizări din partea antrenorilor. Dacă la primul fluier al brigăzii de arbitri emoțiile  s-au simțit atât în rândul tinerilor cât și în rândul părinților prezenți la competiție, pe parcursul derulării acesteia emoțiile s-au estompat lăsând la iveală disponibilitatea la efort și talentul viitorilor mari fotbaliști. "Pentru a fi sustenabil, viitorul nostru trebuie să fie construit pe cunoaștere, înțelegere și respect, viitor care începe cu tinerii, cu visele, ideile și aspirațiile lor. Dorim să deschidem mințile, să stimulăm dialogul și să creăm oportunități care altfel ar rămâne doar un vis. Turneul SKF Meet the World ne dă șansa de a avea un impact pozitiv la nivel local și ajută oamenii să afle mai multe despre SKF ", a declarat Tom Johnstone, Președintele SKF Group. 
          Gothia Cup este cel mai mare turneu de fotbal din lume dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 11 și 19 ani. Turneul durează o săptămână și are loc la Goteborg, în Suedia, în fiecare an în luna iulie. Obiectivul Gothia Cup este să creeze un loc de întâlnire pentru tinerii din întreaga lume, indiferent de religie, naționalitate sau diferențele culturale. Gothia Cup nu numai că este cel mai bun turneu de fotbal pentru tineret din lume, dar a devenit și un standard pentru alte turnee de acest fel. La primul turneu, care a avut loc în 1975, au participat 275 de echipe. De atunci, numărul echipelor a crescut și, în fiecare an, participă circa 1.600 de echipe. Până în prezent peste 1.000.000 de persoane din 137 de țări s-au întâlnit la Goteborg. SKF este sponsorul principal al acestui turneu de multi ani. Încă de la început, SKF a acționat și continuă să acționeze pentru a schimba condițiile de viață care pot varia dramatic de la un loc la altul. Un mijloc de a realiza acest obiectiv este să lucreze în mod activ cu tinerii din comunitățile în care compania este prezentă. În mod ideal ar trebui să existe locuri în care tinerii din întreaga lume să poată interacționa. Gothia Cup este un astfel de loc și de aceea SKF este sponsor principal. Anul trecut, SKF România a deschis SKF Solution Factory, un concept care reunește întreaga experiență de peste 105 ani a SKF în domeniul cunoașterii inginerești. 

SKF Solution Factory de la București este a douăzecea la nivel mondial și este pregătită să deservească ramurile industriale importante din România și țările învecinate.

Comunicat de presă.
                                                                                                                                                        
 
Sponsori şi Parteneri
Târguri şi expoziţii
Copyright © 2010 IMPACT IN SOCIETATE, Pitesti, Arges. Toate drepturile rezervate.     Web Design:WeDoWeb