TIB - 40 de ediţii de excelenţă tehnică

    Organizat pentru prima dată în 1970, TIB – Târgul Tehnic Internaţional Bucureşti a devenit în scurt timp un etalon în domeniu, iar din anul 1993 este un eveniment certificat la nivel internaţional de către Asociaţia Globală a Industriei de Târguri - UFI şi este inclus în rândul celor mai importante târguri tehnice la nivel mondial.
    Ajuns în 2014 la cea de a 40-a ediţie, TIB se prezintă în faţa vizitatorilor cu un adevărat spectacol tehnic şi tehnologic menit să dovedească faptul că inovaţia este un termen cheie în acest domeniu, fără de care evoluţia nu poate exista.
    Companii din România şi Austria, Bulgaria, Franţa Germania, Italia, Marea Britanie, Polonia,     Serbia, Slovenia, Turcia şi Ungaria vor întâmpina participanţii cu cele mai recente creaţii, realizând astfel din cele patru zile dedicate TIB un eveniment ce nu trebuie să lipsească din agenda anuală a specialiştilor din tehnologie.
    In paralel cu TIB are loc Inventika – Salon de Invenţii şi Inovaţii. Pentru că ideile noi, creativitatea şi rezultatul lor direct – invenţiile, sunt motorul evoluţiei cele mai importante dintre acestea sunt reunite în cadrul Inventika. 
    Evenimentul este desfăşurat sub egida Ministerului Educaţiei Naţionale şi reuneşte realizările a peste 150 de inventatori din România şi din străinătate pe o suprafaţă de aproximativ 4.000 mp.
    Aşadar, TIB aniversează în acest an tehnologia, o aniversare la care vă invităm să luaţi parte în avanpremieră.”
Sponsori şi Parteneri
Târguri şi expoziţii
Copyright © 2010 IMPACT IN SOCIETATE, Pitesti, Arges. Toate drepturile rezervate.     Web Design:WeDoWeb