18.06.2012 I Ştiri/Evenimente

SKF aşteaptă creşteri mari şi pe industria eoliană

Grupul suedez SKF, cel mai mare producător mondial de rulmenţi cu bile, se aşteaptă în următorii ani la o creştere puternică a cifrei sale de afaceri în ceea ce priveşte industria eoliană, a declarat recent Stefan Karlsson, şef dezvoltare strategică în cadrul diviziei de energie alternativă. Cota energiei alternative în cifra totală de afaceri a SKF a cunoscut o creştere spectaculoasă, de la 1% în 2005 până la peste 5% la ora actuală. SKF se aşteaptă la o creştere anuală a industriei eoliene cu până la 15%.

Clienţii SKF în domeniu includ 13 dintre cei mai mari 15 producători mondiali de turbine eoliene. Iar produsele SKF contribuie cu până la 5% din costul total al unei turbine. SKF îşi propune să atingă o cotă de piaţă de 5% în domeniu, ceea ce înseamnă 1,9 miliarde dolari.  

Grupul SKF are o reputaţie imbatabilă de producător de rulmenţi de înaltă calitate furnizând o paletă diversă de produse folosite într-o gamă largă de aplicaţii industriale. SKF România este reprezentanţa Grupului SKF în România. Încă de la reînfiinţare, în 1997, obiectivul SKF România a fost de a fi cât mai aproape de clienţii de pe această piaţă în plină dezvoltare, de a-i sprijini prin furnizarea de produse de cea mai înaltă calitate şi prin facilitarea accesului la tehnologii de mentenanţă moderne prin care să reuşească reducerea costurilor totale de operare şi să-şi majoreze profiturile din activităţile productive. 

 
Sponsori şi Parteneri
Târguri şi expoziţii
Copyright © 2010 IMPACT IN SOCIETATE, Pitesti, Arges. Toate drepturile rezervate.     Web Design:WeDoWeb