Putere de calcul mai mare pentru necesităţile viitoare
Noua platformă de dispozitiv IndraControl XM pentru unităţi de control logic al mişcării Rexroth
 
Noua platformă de dispozitiv IndraControl XM creşte productivitatea prin mărirea puterii de calcul

     Conceptele utilajelor modulare, cu productivitate crescută, necesită soluţii hardware de control accesibile şi din ce în ce mai puternice, pentru a transfera şi mai multe caracteristici componentei software. Noua platformă de dispozitiv IndraControl XM produsă de Rexroth oferă o putere de calcul mai mare, care este necesară în acest scop. În plus, capacitatea mare de calcul ajută la realizarea în timp real a proceselor complexe şi conectarea utilajelor cu lumea IT.
     Noile unităţi de control IndraControl  XM pe bază de unitate de comandă, cu procesoare Intel ATOM, acoperă gama de ieşiri de la mediu spre mare. Acestea pot fi combinate cu sistemul rapid de intrări-ieşiri în timp real IndraControl S20, care asigură timpi de actualizare mai mici de 6 μs - până la 256 I/O (intrare/ieşire). Acest lucru creşte rezervele de putere pentru secvenţe de mişcare complexe şi cicluri scurte. Comunicarea în timp real acceptă magistrala de automatizare SERCOS. Acest standard deschis susţinut de mulţi producători asigură o securitate sporită pe viitor.
    Bosch Rexroth a integrat o interfaţă Gigabit Ethernet în mod special pentru crearea de reţele cu sisteme  IT superioare şi dispozitive HMI. De asemenea, se pot transfera cantităţi mari de date, cu o lăţime de bandă mare. O interfaţă USB asigură, de asemenea, o securitate IT maximă.
     Producătorii de utilaje pot extinde cu uşurinţă, în zona lucrativă, gama de funcţii a unităţilor de control prin intermediul modulelor suplimentare. Ca urmare, modulul de siguranţă completează platforma IndraControl XM cu unitatea SafeLogic de control integrat de siguranţă. Cu alte module, utilizatorii pot pur şi simplu să conecteze dispozitive periferice diferite, peste interfeţele de magistrală de alt tip. Soluţiile hardware de control sunt compatibile cu sistemele logice de mişcare Rexroth. 
Acest lucru permite utilizatorilor să implementeze cu uşurinţă şi fără costuri mari sisteme de control extrem de dinamice, cu componente hidraulice.
     Economice, precise, sigure şi eficiente energetic: soluţiile tehnologice de acţionare şi control de la Bosch Rexroth pun în mişcare utilaje şi sisteme de orice dimensiune. Compania înglobează experienţa globală pe care o deţine în segmentele de piaţă ale aplicaţiilor mobile, aplicaţiilor pentru utilaje, tehnologizării, automatizării unităţilor de producţie şi energiilor regenerabile pentru a dezvolta componente inovatoare, precum şi soluţii şi servicii adaptate în funcţie de sistem. 
      Bosch Rexroth oferă clienţilor săi componente hidraulice, sisteme electrice de acţionare şi control, componente pneumatice, tehnologii de angrenare şi mişcare liniară şi tehnologii de asamblare, toate dintr-o singură sursă. Cu reprezentanţe în peste 80 de ţări, mai mult de 37.500 de parteneri au generat venituri din vânzări de aproximativ 6,5 miliarde de euro în 2012.
     Pentru a afla mai multe detalii, vă rugăm să vizitaţi www.boschrexroth.com.
     Grupul Bosch este un lider global în domeniul furnizării de soluţii tehnologice şi servicii, activ în domeniul tehnologiei auto, energiei şi tehnologiilor de construcţie, tehnologiei industriale şi al produselor de larg consum. Potrivit cifrelor preliminare, mai mult de 306.000 de parteneri au generat vânzări de 52,3 miliarde de euro în 2012. Grupul Bosch cuprinde compania Robert Bosch GmbH, cu cele peste 350 de filiale şi companii regionale din peste 60 de ţări. 
     Dacă sunt incluşi şi partenerii săi de vânzări şi service, Bosch este reprezentat în aproximativ 150 de ţări. Această reţea globală de dezvoltare, producţie şi vânzări este fundamentul creşterii viitoare. Bosch a investit  doar în 2012 aproximativ 4.5 miliarde de euro în cercetare şi dezvoltare, şi a depus documentaţiile pentru peste 4.700 de brevete la nivel mondial. Produsele şi serviciile Grupului Bosch sunt concepute pentru a fascina şi a îmbunătăţi calitatea vieţii, oferind soluţii care sunt atât inovatoare, cât şi benefice. În acest fel, compania oferă la nivel mondial o tehnologie care este „inventată pentru viaţă”.
    Informaţii suplimentare sunt disponibile online la www.bosch.com şi www.bosch-press.com.
 
Sponsori şi Parteneri
Târguri şi expoziţii
Copyright © 2010 IMPACT IN SOCIETATE, Pitesti, Arges. Toate drepturile rezervate.     Web Design:WeDoWeb