07.10.2103 IŞtiri/Evenimente/ Târguri

Noi tehnologii şi echipamente din domeniul energiei la ExpoEnergiE 2013


Între 16 si 19 octombrie 2013, ROMEXPO organizează cea de a 3-a ediție a ExpoEnergiE – Târg Internaţional de energie regenerabilă, energie convenţională, echipamente şi tehnologii pentru industria de petrol şi gaze naturale.
 
Prilej de prezentare a celor mai noi tehnologii destinate producţiei şi economisirii energiei, dar şi oportunitate de a fi parte a unui dialog deschis între autorităţi şi reprezentanţii mediului economic, ExpoEnergiE va reuni şi în acest an cele mai importante companii din domeniu.
 
Vă invităm să fiţi alături de noi pentru patru zile destinate tehnologiilor de vârf din domeniul energiei, în care nu numai că veţi asista la prezentări în premieră, dar cadrul creat de ExpoEnergiE va pune bazele unor discuţii importante între autorităti şi mediul de afaceri, în acelaşi timp contribuind activ la crearea unui climat competiţional favorabil.
 
Teren propice pentru investiţii atât în energie convenţională cât şi regenerabilă, România a devenit în ultimii ani un punct strategic pe harta mari-lor concerne străine, prezenţa în preajma investitorilor de peste hotare fiind un alt argument important în alegerea participării la ExpoEnergiE. 
Tot în cadrul acestei manifestări veţi mai beneficia şi de variate evenimente conexe (seminarii, congrese, workshop-uri) care vă vor oferi accesul la noutăţi şi informaţii calitative.
 
Pentru mai multe detalii despre eveniment, precum şi pentru formularele de participare vă invitam să accesaţi www.eee-expo.ro
 
Sponsori şi Parteneri
Târguri şi expoziţii
Copyright © 2010 IMPACT IN SOCIETATE, Pitesti, Arges. Toate drepturile rezervate.     Web Design:WeDoWeb