Mărirea gamei de rulmenți de precizie

     

Pentru a satisface nevoile diverse ale clienţilor de pe piaţa internă şi externă a utilajelor industriale, Nachi-Fujikoshi adaugă două noi produse gamei de rulmenţi de precizie. 

1."Tip XY " Rulmenţi pentru şuruburi cu bile 

 (1) Nevoile pieței
     Şuruburile cu bile, care sunt utilizate în aplicaţii de poziţionare şi transportoare pentru echipamente de producţie şi analiză echipamente, trebuie să satisfacă o gamă variată de nevoi, de la sarcini mari până la sarcini uşoare, menţinând in acelaşi timp precizia rulmenţilor convenţionali. 
     Ca atare, nevoile de performanţă ale rulmenţilor care susţin suruburi cu bile mici, cum ar fi de exemplu, rulmenţi care asigură o rigiditate ridicată şi o capacitate de încărcare mai mare, sunt în creştere.
 
 2) Caracteristici ale rulmenţilor de tip XY
    a) Capacitate de încărcare mai mare şi o durată deviaţă mai lungă în comparaţie cu produsele  onvenţionale prin adoptarea unei bile cu diametru mare şi optimizarea suprafeţei traseului.
     b) Adoptarea unei răşini de înaltă rezistenţă la fabricarea coliviei, ceea ce asigura precizie înaltă şi rigiditate, şi contribuie la funcţionarea cu zgomot redus.
   c) Înlocuire facilă cu produse existente, folosind aceeaşi dimensiune ca şi la rulmenţii standard cu bile cu contact angular.
 


2.Rulment "Tip AC cu bilă cu contact unghiular" pentru maşini unelte
 
(1) Nevoile pieţei
      Odată cu creşterea cererii pentru maşini-unelte orientate spre tăiere grea, în special în Europa, sunt necesari rulmenţi care oferă o sarcină mai mare de procesare menţinând în acelaşi timp performanţa necesară pentru rulmenţii de pe axul maşinilor unelte.

(2) Caracteristici ale rulmenţilor tip AC cu bilă cu contact unghiular
      a) Unghi  de contact optimizat între bilă şi suprafaţa pistei de rulare, astfel realizându-se o rigidizare de două ori mai mare în comparaţie cu rigiditatea unghiulară a rulmenţilor cu bile cu contact unghiular convenţionali.
     b) Economii de energie realizate prin reducerea semnificativă a rezistenţei la frecare, datorită unui design foarte rigid şi prin adoptarea de materiale din răşină poliamidă care oferă proprietăţi excelente de alunecare.
     c) Tipuri de bile ceramice cu o etanşare fară contact care satisfac o varietate mare de cereri ale clientului.
 
3. Ţintă vânzări
     
Scopul anual de vânzări de rulmenţi de precizie pentru 2016 este stabilit la 43.760.938 euro.
Sponsori şi Parteneri
Târguri şi expoziţii
Copyright © 2010 IMPACT IN SOCIETATE, Pitesti, Arges. Toate drepturile rezervate.     Web Design:WeDoWeb