31.07.2012 I Ştiri/Evenimente I IEAS 2012

IEAS – un târg revoluţionar

 

             IEAS, ajuns la cea de-a VIII-a ediţie, se va desfăşura sub aceleaşi coordonate ce l-au consacrat în ultimii ani. Locaţia tradiţională a evenimentului este Bucureşti, Palatul Parlamentului şi perioada 11 – 14 Septembrie 2012. Anul acesta story-ul IEAS se va desfașura în jurul filmului și în special al Festivalului de Film de la Cannes. În cadrul evenimentului se va decerna premiul „Palme d'Or”.

            IEAS aduce în plin plan descoperirile din industria de echipamente electrice şi evoluţia sistemelor automatizate în România. Evenimentul se desfăşoara într-un cadru deosebit unde sunt prezentate cele mai noi tehnologii dedicate industriei din România. În sălile Unirii, Take Ionescu şi I.C.Bratianu de la Palatul Parlamentului peste 90 de companii expun echipamente electrice, sisteme automatizate şi electronice create special pentru un consum redus de energie. Produsele şi serviciile expuse  îşi găsesc aplicaţiile în zona industrială dar şi în domeniul construcţiilor rezidenţiale şi comerciale. Peste 4 000 de vizitatori specialişti vor fi prezenţi în perioada de desfăşurare a targului.

                Începând cu anul trecut s-a înregistrat o creştere semnficativă faţă de ultimii doi ani atât în ceea ce priveşte numărul expozanţilor din România cât şi a celor  din străinătate, acesta crescând cu 20 de procente faţă de anii trecuti. Ţări precum: Germania, Grecia, Italia, Polonia, Slovenia, Bulgaria, Cehia, Ungaria şi Turcia au fost reprezentate direct de către companii înscrise la IEAS.

                 În perioada târgului au loc evenimente tehnice menite să aducă în atenție subiectele de interes pentru piața de energie, echipamente electrice și de automatizari industriale.  În sala Nicolae Bălcescu se va desfașura Congresul de Energie și de Echipamente Electrice din România, CEEER. În cadrul congresului se vor dezbate urmatoarele teme: Integrarea energiei regenerabile, eoliene și fotovoltaice în sistemul energetic național|Stadiul actual al energiei regenerabile|Exportul de energie|Probleme de mediu ale energiei românești: perspective și soluții.

De asemenea partenerii evenimentului CNR-CME și IRE vor susține conferințe și mese rotunde în zilele 13 și 14 Septembrie a.c. în aceeași sală, Nicolae Balcescu.

Conferinţele tehnice vor aduce şi anul acesta în prim plan informaţii de ultimă oră, un schimb de idei susţinut de specialiştii de referinţă din domeniul energetic şi activităţi interactive realizate de cele mai importante companii din acest sector.

                IEAS este un targ tehnic ce adună vizitatori din urmatoarele zone: ingineri, electricieni, automatiști, constructori, dezvoltatori imobiliari, reprezentanti din domeniul petrol si gaze, reprezentanti din domeniul transporturilor, industria auto, industria mecanica, reprezentanți din segmentul energiei electrice și al distribuției, forumuri de interes din industrie și alții.

Toţi vizitatorii şi participanţii la conferinţe au accesul liber în cadrul evenimentului. De pe site-ul www.ieas.ro puteți descarca gratuit invitația de participare!

 

Vă invităm să vă alăturaţi evenimentului IEAS!

 

-//-

DK EXPO S.R.L.

Str. Aviator Iuliu Tetrat, Nr. 4, Sector 1, Bucureşti

Telefon / Fax: 021 231 27 36 / 021 231 91 84

Mobil: 0723 329 260

www.ieas.ro 

 
Sponsori şi Parteneri
Târguri şi expoziţii
Copyright © 2010 IMPACT IN SOCIETATE, Pitesti, Arges. Toate drepturile rezervate.     Web Design:WeDoWeb