Despre noi

 

     Publicaţia tehnică “MENTENANŢĂ şi DISTRIBUŢIE INDUSTRIALĂ  este concepută şi publicată de către membrii organizaţiei IMPACT ÎN SOCIETATE”. A fost fondată la sfârşitul anului  2010 datorită necesităţii în spaţiu publicistic naţional a  unui mediu de promovare şi informare a clienţilor şi specialiştilor dintr-un domeniu tehnic de nişă – zona de mentenanţă industrială.

     Publicaţia tehnică MSDI  doreşte a îmbina realităţile din practica aferentă sectorului de distribuţie şi mentenanţa cât şi informaţii teoretice de ultimă oră. Abordăm aspecte ce urmăresc schimbul de idei şi prezentări, de soluţii şi provocări tehnice între producători şi distribuitori de componente industriale şi nu numai. In articole prezentate puteţi găsi, studii de caz, soluții inovatoare și informații despre companii industriale.

     Frecvenţa revistei este de  6 apariţii anuale și este distribuită la nivel național, ajungând astfel la peste 1.000 de producători din România.

     Considerăm că revista nu este a organizaţiei care o editează, ci a Dumneavoastră, a producătorilor din România, care vor să înveţe, vor să se dezvolte şi sunt deschişi să accepte noul şi a furnizorilor de calitate, care sunt mândri de performanţele produselor din portofoliu. 

     Acestea fiind spuse, vă invităm să citiți ediţiile revistei și așteptăm părerile şi sugestiile Dumneavoastră la adresa de email: contact@msdi.ro 

 

Copyright © 2010 IMPACT IN SOCIETATE, Pitesti, Arges. Toate drepturile rezervate.     Web Design:WeDoWeb