06.12.2013 | Protecţie anticorozivă | CORTROM B.G. S.RL.

MRO INDUSTRIAL (Mentenanţă, Reparaţii şi Operare)

Electrice & Electronice  |  Mentenanţă&Reparaţii  |  Produse Eco  |  Aditivi VpCI®   |  Protecţie Beton
 
Cortec® a creat o gamă diversificată de produse destinate întreţinerii şi reparaţiilor. Tehnologia Nano-VpCI® permite protejarea echipamentelor/pieselor metalice, iar produsele cu Inhibitori de Coroziune Migratori (MCI®) protejează structurile metalice încastrate total sau parţial în beton, precum şi betonul.
05.12.2013 I Fabricat în România I T.P.S. COM S.R.L.

FABRICAT ÎN ROMÂNIA - INELUL DE OŢEL prin procesul de forjare

T.P.S. COM  s-a constituit în anul 1993 având ca obiect principal de activitate forja industrială - fabricarea produselor metalice obţinute prin deformare plastică. Mica firmă bucureşteană care nu are mai mult de 50 de angajaţi, are o vastă experienţă în designul pieselor deformate plastic la cald.
05.12.2013 I Mentenanţă I VRANCART S.A

Utilizarea analizei spectrale a vibraţiilor mecanice pentru identificarea defecţiunilor echipamentelor dinamice (VI)

În articolele precedente am prezentat cazuri concrete de vibrodiagnoză, în care au fost identificate câteva tipuri de defecţiuni ale echipamentelor dinamice, iar în ultimul articol am prezentat modul de acţiune în care se poate creşte controlat viteza de lucru, fără riscul avarierii echipamentelor.

05.12.2013 I Mentenanţă I Mobil Industrial S.A.

Urmărirea stării de funcţionare a utilajelor

Implementarea unui sistem performant de mentenanţă a utilajelor dinamice este o necesitate.
09.12.2013 | Pompe Industriale | AX Flow S.R.L.

Noua gamă de produse EZstrip de la Mono (II)

Pompa EZstrip™ Cake oferă aceleaşi avantaje ca şi pompa EZstrip Transfer, dar pentru produse cu vâscozitate ridicată, precum nămol diluat şi vâscos. De aceea, pompa este prevăzută cu un ajutaj de intrare dreptunghiular lărgit şi cu un melc de alimentare special.

06.12.2013 | Sisteme de transport | ROLCENTER S.R.L.

Performanţe excelente obţinute de anvelopele Solideal ED PLUS la raliul LINDE din Tibet

Pentru a celebra a 20-a aniversare, Linde Forklift Co. Ltd in China, a organizat un raliu de stivuitoare din Chengdu până în Tibet. Fiind printre cei mai mari distribuitori al celor de la Linde, Camoplast Solideal a aprovizionat in decursul timpului compania cu anvelope de inaltă calitate, fiind selectată printre sponsorii principali ai competiţiei, punând la dispoziţie anvelope Solideal ED PLUS pentru utilajul HT30 IC. 
14.10.2013 I Ştiri/Târguri/Evenimente

Tehnica şi design-ul industrial fac casă bună la ediţiile 2013 ale T.I.B şi ExpoEnergiE

Între 16 şi 19 octombrie la ROMEXPO

Mijlocul lunii octombrie aduce la ROMEXPO două manifestări expoziţionale ce au ca punct comun noutăţile tehnologice. Astfel, între 16 şi 19 octombrie, va avea loc cea de a 39-a editie a T.I.B. – Târgul Tehnic Internaţional Bucureşti şi ExpoEnergiE -  Târg internaţional de energie regenerabilă, energie convenţională, echipamente şi tehnologii pentru industria de petrol şi gaze naturale.

07.10.2013 | Mentenanţă | NACHI GmbH

Rulmenţii cu cea mai mare sarcină dinamică de încărcare din lume

NACHI este un lider în rulmenţii oscilanţi cu role, la această gamă de rulmenţi având cea mai ridicată valoare de sarcină dinamică de pe piaţă datorită construcţiei interioare optimizate şi a dimensiunilor mărite ale rolelor.

08.10.2013 I Mentenanţă I TEMAD S.R.L.

WD-40 - Spray-ul multifunctional nr.1 în lume

WD-40® a fost creat iniţial într-un laborator din San Diego, USA, la solicitarea unui contractor din industria aero-spaţială, cu scopul exclusiv de protecţie împotriva coroziunii şi degresare.
07.10.2013 I Transmisii mecanice I TXP Advisers S.R.L.

Calibrarea şi mentenanţa instrumentelor de proces

Ce sunt calibrările?
Conform definiţiei, procesul de calibrare este compararea dintre două măsurători, cea care trebuie verificată (efectuată cu un echipament uzual, supus testării) şi cea cunoscută (efectuată de către un echipament etalon) şi apoi înregistrarea rezultatelor.
Copyright © 2010 IMPACT IN SOCIETATE, Pitesti, Arges. Toate drepturile rezervate.     Web Design:WeDoWeb