31.01.2014 | Sisteme de etanşare | CONTURO INDUSTRAL S.R.L.

Recondiţionări etanşări mecanice (continuare) O-ringuri/Elastomeri

În acest articol voi încerca să vă prezint informaţii utile referitoare la cele mai utilizate sorturi/materiale elastomerice din care se produc O-ringurile.
30.01.2014 | Protecție anticorozivă | CORTORM B.G. S.R.L.

Protecţia & Recondiţionarea profesională a utilajelor cu materiale compozite ceramice Nano-Seal

Compozitele NanoSeal devin din ce în ce mai mult o necesitate în realizarea protecţiei utilajelor datorită performanţelor net superioare faţă de materialele convenţionale.

30.01.2014 | Mentenanță | DASSTEC S.R.L.

MENTENANŢA TOTAL PRODUCTIVĂ CU SOFTWARE SPECIALIZAT

Managementul modern al Mentenanţei tinde către “zero defecte”. Apărută în Japonia în anii '60, TPM (Mentenanţa Total Productivă) propune o abordare diferită a Mentenanţei Industriale şi este în atenţia tot mai multor companii din lumea întreagă.

29.01.2014 I Mentenanţă

RULMENŢII ŞI ECONOMISIREA DE ENERGIE (I)

În ziua de azi, există o nevoie tot mai mare de produse energetice, cu un impact mai mic asupra mediului înconjurător. Această cerere va crește în continuare în viitor și îmbunătățirea performanțelor maşinăriilor și ale fabricilor  sunt provocările de mâine. 
30.01.2014 | Mentenanță | VRANCART S.A.

Utilizarea analizei spectrale a vibraţiilor mecanice pentru identificarea defecţiunilor echipamentelor dinamice (VII)

În articolele precedente am prezentat cazuri concrete de vibrodiagnoză, în care au fost identificate tipuri de defecţiuni ale echipamentelor dinamice, iar în ultimul articol am prezentat modul de interpretare a spectrelor colectate pe lagărele reductoarelor, cu scopul identificării defecţiunilor elementelor constitutive ale acestora.

29.01.2014 I Mentenanţă I MOBIL INDUSTRIAL AG S.R.L.

COSTURI DE MENTENANŢĂ (I)

Etapa de mentenanţă este un element important în perioada de viaţă a unui echipament, care trebuie menţinut în stare de funcţionare satisfăcătoare pentru a fi capabil de performanţele pentru care a fost proiectat.
05.12.2013 I Interviu I Brennpunkt Năvodari S.R.L.

Interviu cu Ionel Litcanu, manager Brennpunkt Năvodari S.R.L.

Înfiinţată în urmă cu şase ani şi având acţionariat mixt româno-german, firma Brennpunkt S.R.L. Năvodari a reuşit în scurt timp să îşi câştige un renume printre producătorii de piese pentru industria construcţiilor de maşini şi utilaje. 

09.12.2013 | Scule | YG-1 CORPORATION TRADING SRL

Perfect alături de YG 1

YG-1 este unul dintre primii cinci cei mai mari producători de scule aşchietoare din lume,  lider pe piaţa domestică, cu exporturi în peste 70 de ţări.
09.10.2013 I Mentenanţă I CONTURO S.R.L.

Recondiţionări etanşări mecanice (continuare) Componente auxiliare/O-ringuri

În finalul articolului nostru din numărul anterior al acestei reviste vă informăm că în articolul ce urmează vom încerca să prezentăm rolul “inelelor de etanşare din cauciuc tip O” – cunoscute şi sub titulatura de O-RINGURI.

05.12.2013 I Mentenanţă I S.K.F România S.RL.

SKF SOLUTION FACTORY- soluţii performante pentru industrie

SKF şi-a extins gama de servicii şi mai mult la nivel mondial. 
Reţeaua globală de locaţii, care oferă cunoştinţe şi resurse de la toate platformele tehnologice SKF, a atins acum un număr total de 21 de locaţii, întinzându-se din Moscova (Rusia), în Shanghai (China), în Cleveland (SUA) şi până în Perth (Australia).
 
Copyright © 2010 IMPACT IN SOCIETATE, Pitesti, Arges. Toate drepturile rezervate.     Web Design:WeDoWeb