11.04.2014 | I Ştiri/Evenimente/Târguri

A.A.I.R. este optimistă asupra viitorului pieţei româneşti de automatizări& instrumentaţie şi echipamente de laborator

După cum am mai informat, în perioada 26-29 martie a.c. s-a desfăşurat Târgul de automatizări, instrumentaţie şi echipamente de laborator din România, sub denumirea RAILF – Romcontrola, organizat de A.A.I.R. (Asociaţia pentru Automatizări şi Instrumentaţie din România) cu Romexpo S.A. în pavilionul C4 al Centrului Expoziţional Romexpo.

24.03.2014 I Ştiri/Evenimente/Târguri

De 10 ani împreună la IEAS!

          International Electric&Automation Show, IEAS, este singurul eveniment dedicat sistemelor energetice, echipamentelor electrice si automatizărilor din Romania.

08.10.2013 I Ştiri/Evenimente/Târguri

Eveniment de echipamente electrice şi automatizări - IEAS

Pe o suprafaţă de peste 3.600 mp, în sălile Unirii, Take Ionescu şi I.C.Brătianu de la Palatul Parlamentului, peste 100 de companii de top din ţară şi din străinătate au expus cele mai noi tehnologii din industria energetică, electrică şi a automatizărilor. Timp de 4 zile, între 10 şi 13 Septembrie s-a desfăşurat cel mai mare eveniment dedicat industriei din România.

07.10.2103 IŞtiri/Evenimente/ Târguri

Noi tehnologii şi echipamente din domeniul energiei la ExpoEnergiE 2013

Între 16 si 19 octombrie 2013, ROMEXPO organizează cea de a 3-a ediție a ExpoEnergiE – Târg Internaţional de energie regenerabilă, energie convenţională, echipamente şi tehnologii pentru industria de petrol şi gaze naturale.

07.08.2013 | Ştiri/Evenimente/Târguri | EPTDA

EPTDA se extinde în Europa Centrală şi de Est

EPTDA (European Power Transmission Distributors Association), cea mai mare organizaţie europeană din indus-tria PT/MC (power transmission & motion control),  doreşte să se extindă puternic şi pe pieţele din Europa Centrală şi de Est. În acest sens, organizaţia a organizat recent la Hotelul Hilton (membru asociat EPTDA) din Bucureşti primul eveniment destinat companiilor din România şi Bulgaria, cu tema "Viitorul industriei PT/MC". 
03.06.2013 | Comunicat de presă | UNIOR TEPID S.R.L.

Unior Tepid – o participare remarcabilă la ConstructExpo

Unior Tepid, lider în distribuţia sculelor de mână profesionale pe piaţa din România, a anunţat în cadrul participării la ConstructExpo deschiderea unui nou Centru Unior Tepid, la Bucureşti, unde este prezentată întreaga gamă de scule oferită, scule existente în permanenţă pe stoc.

 
 
02.04.2013 | SKF România

Turneul Meet the World – vise împlinite

Sâmbătă, 9 martie 2013, a avut loc la București turneul Meet the World, turneu care a adunat la start 4 echipe de tineri cu vârsta de 14 ani.

31.07.2012 I Ştiri/Evenimente I IEAS 2012

IEAS – un târg revoluţionar

IEAS, ajuns la cea de-a VIII-a ediţie, se va desfăşura sub aceleaşi coordonate ce l-au consacrat în ultimii ani. Locaţia tradiţională a evenimentului este Bucureşti, Palatul Parlamentului şi perioada 11 – 14 Septembrie 2012. 

18.06.2012 I Ştiri/Evenimente I Rulmenţi Bârlad

Rulmenţi Bârlad deschide fabrică şi în India

Rulmenţi Bârlad, unul dintre cei mai importanţi producători de rulmenţi din România deţinut de grupul turc Kombassan, a anunţat că a cumpărat un teren în India pe care urmează să construiască o fabrică de rulmenţi în urma unei investiţii de 5 de milioane de dolari.

18.06.2012 I Ştiri/Evenimente

SKF aşteaptă creşteri mari şi pe industria eoliană

Grupul suedez SKF, cel mai mare producător mondial de rulmenţi cu bile, se aşteaptă în următorii ani la o creştere puternică a cifrei sale de afaceri în ceea ce priveşte industria eoliană, a declarat recent Stefan Karlsson, şef dezvoltare strategică în cadrul diviziei de energie alternativă.

Copyright © 2010 IMPACT IN SOCIETATE, Pitesti, Arges. Toate drepturile rezervate.     Web Design:WeDoWeb